четвъртък, 9 януари 2014 г.

новата индустриална епоха!



Тенденцията на цифровизация в новата индустриална епоха!
Huawei  разкри своите гледни точки по тенденциите в компютърната промишленост за 2014. Човешката история и напредък на цивилизацията отразяват ясно история на научното и технологично развитие. Многобройни ИКТ през последния половин век, някои от които кулминации в различни гениални интернет иновации, са разбили ограниченията на времето и пространството и повели човешката цивилизация към безпрецедентна нова граница. Днес, ние живеем във времето на вездесъщата мрежа и информация. Въпреки това, това е само началото на още по-голяма информационна революция. Ние сме на вратата на следващата вълна на цифровото общество.
"Internet +" води напред интеграцията на цифровия и физическия свят и оформя следващата вълна на информационна революция.
Днес ние сме във времето на интернет и информационната вездесъщност, но на цифровите и физически светове все още са успоредни един на друг и не толкова преплетени. За всички отрасли и предприятия, "Internet +" ще бъде във фокуса на иновациите. Традиционните отрасли и предприятия имат особена нужда да се реализира цифрово преобразуване, чрез привличане на силата на интернет, достигане на по-дълбока интеграция на физическите и дигиталните светове.

Няма коментари: