събота, 25 януари 2014 г.

Huawei на Integrated Systems Europe 2014



Integrated Systems Europe 2014
6 Февруари 2014 Амстердам, Холандия

Huawei ще присъства на пан-европейски форум за професионални аудио и видео електронни системи за промишлеността, за да покаже своята пълна гама от продукти с висока разделителна способност, телевизионни и видео конферентни решения. Вие ще видите на нашия щанд (Зала 9-A135) демо устройства с висока разделителна способност и разнообразие на системите за видеоконференции и лично ще можете да тествате и изпитате нашите най-вълнуващи видеоконферентни технологии, включително:
1. Voice dialing, Multi-view;
2. Wireless connection, wireless content sharing, wireless microphone, integrate seamless with software video conferencing system;
3. Connecting Huawei Netherlands Branch Office via internet.
Каним Ви също да се присъедините към нас за пресконференция от 10:30 ч. до 11:30 ч. на 07 февруари на щанд 9-A135. Повече от 300 журналисти, поканени от ISE ще бъдат информирани за това събитие и ще имат шанс да се присъединят към нас.
Моля, уведомете ни, като се регистрирате с код за покана Huawei, ако проявявате интерес при вземането на час за посещение на нашия щанд. Моля попълнете 915297, когато от вас се иска кода за покана. Очакваме с нетърпение да ви посрещнем на щанда (Hall9-A135)!

Няма коментари: