неделя, 26 януари 2014 г.

Huawei обещава устройства за носене на MWC 2014






Richard Yu, председател на Huawei обещава устройства за носене на MWC 2014

Няколко устройства за носене устройства бяха обявени отново миналата година и на CES 2014. Samsung, Sony и Qualcomm работят сериозно върху своите устройства за носене, подобно на други производители, които се интересуват от този нов пазар. Водещият производител на телекомуникационно оборудване, Huawei е готов да започне своя собствена линия на устройства за носене тази година. 

Председателят на Huawei Device, Ричард Ю обещава, че компанията ще обяви своето собствено устройство носене на MWC 2014 през февруари. Въпреки това, не се споменава, дали това ще са умни очила, интелигентен часовник или гривна. Може би никой от тях не е устройството на Huawei, но сме сигурни, че новото устройство ще бъде в състояние да донесе нови преживявания за потребителите. 
Richard Yu също така заяви, че подходящи за носене устройства са нов пазар и няма да имат голям успех в кратък период от време. Поради това е трудно да се види успешно устройство носене в близко бъдеще. Основната цел на Huawei да въведе подобни усдтройства с марката е да получи акции на пазара възможно най-скоро, за да направи по-голяма печалба, когато пазарът навлезе в своя зрял етап. Samsung стартира и новата си Galaxy Смарт Clock Gear миналата година, неговият съперник Apple все още не е представил устройство си за носене. Възможно ли е тогава да видим една звезда продукт на този пазар? Не е сигурно, но ако тази тенденция продължава, е логично да се мисли за конвергентна еволюция - времето ще покаже, а ние ще бъдем тук, за да ви го кажем.

Няма коментари: